Alla inlägg under mars 2010

Av Nathalie - 7 mars 2010 12:31

nu sitter jag och pelle å väntar på termosar ^^

så vi kan åka ut en sväng och vara i snön och kanskge grilla något :P


Haha, ajja, vi håller tummarna för att det kmr gå bra de här

Av Nathalie - 6 mars 2010 21:36

Vi har just sett andra chansen av melodifestivalen och visst visst är vissa bra men det finns ju dåliga också, vi lär väl se vem som vinner globen finalen och får åka till Norge !


Huvudvärk kan komma plötsligt T**o lindrar snabbt och effektivt eller något sådant, men ja huvudvärk har jag och de har inget med melodifestivalen att göra eller att jag fryser om fötterna, vet inte riktigt vad de beror på, kanske att jag är trött efter en dag ute i luften ?? ajja vem bryr sig jag ska inte sova riktigt än.


Utan nu ska jag kolla internet igen, förhoppningsvis håller de till de jag ska göra :D

Av Nathalie - 6 mars 2010 18:03

Fredag alltså igår blev en ganska stilla dag och en tidig kväll, vi åt tacos och jasi hade lugnt.

Jag somna kring elva igår kväll och vaknade till vid ett och smsa ett bra tag sen somna jag kring halv tre lr nå sånt och sen vid elva var de bara att springa upp ur soffan och äta Tacofrukost och fixa sig i ordning till utflykt mot Pottan.


Jag, Sara och Lars var först i vårat sällskap fram och sen kom Kikki,Per,Sanna,Patrik och Siri ^^ sällskapet efter var Mats,Erika,Rickard,Ida och Rasmus .. Jennie,Sören och Emmmmelie samt Kelly och Hubbe(hundarna).. Sist men inte minst kom Johan,Caisa,Tilda och Caisas syster och mamma..

Så vi var en hel del folk och juste jag glömde ju av den andra Lars, inte min morbror lars men alla andras morbror Lars ;P haha.


När vi skulle fara därifrån så fastna vi med bilen och så kom en skoter från motsatt håll och snubben som körde klev av och pojken hans också och putta på bilen fram ifrån medans lars försökte backa.

Vi tog oss lös sen bar de iväg till sara, efter sara till stefan efter stefan till willys efter willys till pålis och nu slut station Lillpite.

Jag har inte blivit varm om baken än ! .. men men senare ska vi äta och nu ska vi bara ta de lugnt ;P

Av Nathalie - 5 mars 2010 13:26

Igår kväll blev de en utflykt till stan och en avstickare till öjebyn så fick Pelle följa med till Lillpite där vi alla datanörda sen såg film och försökte sedan sova i de spökiga huset :P


Han väckte mig dessutom tjugo i elva, alltså Per, lillebror fjanten, hahaha vad inte glad jag var :P Sen packa vi ihop lite saker å var ute i solen och solade lite och Pelle å sara fick åka skoter för lars körde lite ^^ men jag ides it för jag hade inte kläder för de på mig ^^


Nu så sitter jag i saras vardagsrum och sara sjunger "det finns bara vi och månen" och hon dansar så fint också. Vi väntar på Lillebror och Kikki som for för att köpa socker för att sara håller på att baka till imorgon då de blir pottan ;D


Lars är hos anna för att hälsa på thor och jasi inte mkt händer ändå, jag följde lars till Af och där så åkte emma ifrån och så var nicklas där inne och han sa Heeeeej :P


nå nu ska ja it skriva nå :P

Av Nathalie - 4 mars 2010 21:18

Är en bra plats att vara på ibland, även om internetet muppar sig och det antingen är is kallt eller kok hett i huset så är de trevligt med spökhuset ;D


Vi har för en stund sen varit på en promenad i den icke existerande kylan och jag gick och bar på en spade i princip hela vägen, sara hade den några ggr hon också.

Före promenaden så fickade vi kvälls ficka och lars hängde upp sin tvätt.


Morfar gjorde en tidig tidig kväll och mormor har inte dykt upp än, så om ett tag är hon väl hemma antar jag :)



Jag säger Sovgott allihopa nu ;P även om jag it ska sova

Av Nathalie - 4 mars 2010 19:04

Dom kom för att hämta mig .. och mer än så har i princip inte hänt idag..

Här är de varit iaf och vad vi kmr göra sen får vi väl se.


Ut och hoppa i snön kanske ;P

Av Nathalie - 4 mars 2010 15:08

Igår var okej, jag var på bio med Lars och filmen var inte bra och inte dålig så med andra ord Bra ändå ;)

Försökte med en tidig kväll men de gick åt helvete, lyckades hålla mig vaken i sängen till nästan fyra !


Så nu är jag vaken och de roliga plågar mig som tusan, och solen är fortfarande framme ute :)

Jag börja skratta i natt, då det lät som elefanter sprang i trapphuset fast det var Johanna, Denise och Jonas ;P .. Johanna glittrade från sina kläder så de låg glitter nästan över hela hallen och hej kramen man fick av jonas gjorde mig nästan blind eftersom hans jacka hamna prick i mitt öga !


Iaf Torsdag är det idag och jag lyssnar nu på hammefall och äter pan pizza som frukost lunch igen.

Idag sker vad som sker jag orkar inte tänka, som i natt då jag tänkte för mycket.


Nå skriver väl en rad eller två senare.

Av Nathalie - 3 mars 2010 14:33

Jag vaknade till strax före ett, och tänkte kliva upp men jag låg å lyssna på Olivia och Denise som åt i köket å mamma som var vaken i vardagsrummet...

Sen måste jag ha slocknat igen för då vaknar jag av att denise pratar lite väl högt utanför min dörr och mammas irriterande röst, och då var klockan strax före två :P


Jag vet inte vad dom surrade om och jag kunde inte bry mig mindre heller, när jag väl klev upp gick jag ut med soporna som var kvar sen igår och åt frukost/lunch som jag bara fick ner halva av.

Samme snarkar, och gud förbannat vad irriterad jag var på honom igår, han kommer hem från stugan å så är de bara jag hemma och börjar tjafsa om att mamma inte svara i telefon ORKA och ORKA va sur på mig för de :P hahaha så gåre då man är på dåligt humör.


Ny dag nya problem heter de ju och just nu har inga problem uppstått för mig än.

Jag sitter och tänker på en person, samma person som gjorde de svårt för mig att sova imorse.


Ajja nu ska jag iaf sitta å vänta å se om lille L kommer hit :P tjipp tjipp

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards