Alla inlägg under maj 2009

Av Nathalie - 27 maj 2009 09:17

Nu är dagen kommen och det är skit väder ute..

Denise vakna fort och av sig själv kvart över sex medans jag vakna till vid sju och var vaken tills hon for, så nyss klockan nio har jag klivit upp och om ett tag så ska jag gå iväg med mamma till Maggan och klippa mig.


Vi ser väl hur huvudet blir, förhoppningsvis blir de inte total katastrof, sen så ska jag till stan och lämna papper till af och vara med Nisan en sväng.. vi ser väl om de blir bättre väder och vad som händer ikväll.


nu ska jag iaf försöka hitta några sockar. adjö ;D

Av Nathalie - 26 maj 2009 23:33

Inget intressant har hänt ikväll.. och imorgon är de fullt schema.. jag ska iaf klippa mig.


sovgott med er

Av Nathalie - 26 maj 2009 00:24

Jag sov gode länge idag, vaknade minst 10ggr innan jag klev upp vid två precis samtidigt som mamma kom hem från jobbet.


Hon gick å la sig för att sova och jag själv gick ut med hunden.. sen har jag suttit och sett massa tv.

Nisan kom hem kring sex tror jag de var och då hade mamma just fått besked av Maggan. JAG SKA KLIPPA MIG PÅ ONSDAG 10.00 !!! Coolt vah??


Sen så var de intressant att se mamma hjälpa denise med avfärgningen av hennes hår, de blev bra tyckte jag men de ska ju bli en omgång till av de senare eftersom hon har tänkt bli blond ^^ .. Iaf så verkar vi ha bestämt att det blir stan på fredag, jag hoppas bara att planerna håller.


Imorgon lär inte mkt ske vad jag vet just nu.. men nu ska jag också pysa.. sova om en stund.. haha.. sovgott

Av Nathalie - 24 maj 2009 22:15

För ett tag sen då jag klev ur duschen märkte jag att jag var blå på armen.

Det är helt otroligt att jag har missat ett sådant blåmärke hela dagen, men så går de väl då man tänker på en hel del saker hela tiden.


Att sova på samma madrass som Lars och Jonas är verkligen farligt för att retar inte lars gallfebern på mig så gör jonas de.. lars gjorde tusen nålar på ena armen och jonas nöp mig i axeln på den andra armen och de är mest troligt av de jag blev blå :P


Ikväll så har inte så mkt hänt ändå, Madde for hem strax före nio och jag och denise spionerade på jonas med kikare och strax efter så gick jag och hon för att möta honom så de blev att jag följde med dom till busshållsplatsen och lilla lady fick följa med.

På vägen tillbaka så stannade jag vid kyrkan och satt vid parkeringen en stund och då såg jag snorungar som klättra upp på kyrktaket.. Nu sitter jag  i Nisans rum och ska strax sova, jag kan behöva vända lite på dygnet så de blir lite mer rätt ;P


Det har samtidigt varit en mörk söndag.. mamma har redan gått och lagt sig för att sova och samme ser någon film.. Nå ja, jag vågar inte skriva så mycket mer.


sovgott

Av Nathalie - 24 maj 2009 16:59

Fredag dök inte Jonas upp förens på kvällen och jag och Nisan var till stan och gjorde lite andra saker.

Fredag var också ganska livad.


Lördag så var det en väldigt intressant dag för att Denise, jag och Jonas var på leos lekland för att Jonas lillebror fyllde år. Första gången jag var dit iaf och jag hade jätte kul med alla snorungar plus då denise, jonas, adam, lilla johanna osv osv..

Sen då vi kom därifrån så hade vi fin främmande av Sara och lars och de blev en intressant kväll de med för att jag och lars promenerade nästan till kyrkogården och hittade typ en jonas på vägen tillbaka.. Denise och madde var på fest.. mamma och samme var ut med sammes mamma..


Men vi ungdomar var vaken hela natten och Sara, Jonas, Jag och Lars trängdes på en madrass i mitt rum, vi hade fin allsång iaf ;D



Idag så klev jag inte upp förens kring två och då hade lars och sara redan varit vaken sen tolv med mamma och då jag och jonas klev upp så skulle dom fara. Så då dom for tyckte mamma också att hon skulle göra något så då hon for så blev de typ att gå och sova igen men innan man hann somna vakna denise och madde så ja.. nu sitter jag här vid datan och är extremt fundersam ..

De har varit en rolig och intressant helg ändå. Haha vilken fin sammanfattning de här blev.. äsch jag ids inte skriva mer.. ha de bra

Av Nathalie - 22 maj 2009 09:09

torsdag försvann i ett härligt mönster och de blev att vara i stan på kvällen och titta på basket.. mycke spännande hände igår eller så inte.. men kul var de iaf.


godmorgon fredag idag lär de säkert hända saker också.. får väl se vad de blir bara.. adjö

Av Nathalie - 20 maj 2009 14:52

För en liten stund sen for främmandet.


Pappa, Per, Johan, Lars och Mats plingade på dörren just som jag var i toan ^^ men dom klampade rakt in iaf och pappa tog plats vid köks bordet.

Kaffe fick dom iaf och johan ville ha fika men tyvärr, inget sådant hade vi, hmm undra om kaffet var äckligt? :P


Nå iaf så höll jag på med ett mario spel i vardagsrummet och tänkte stänga av de, fast de blev att jag och pelle spelade soulcalibur i stället. Jag spöaade skiten ur honom.

Johan trodde inte att Lady var lady eller hur de nu var för pappa fråga vad hunden hette och jag sa Lady och Johan sa något om att hon var så liten, men hon har ju nyss släppt de mesta av vinter pälsen också. ^^

Sen tyckte både Larc och Johan att vi skulle starta om katten (lurvas) för hon levde om som satan ;D


Dom var också nyfikna på vad som hänt med min tå, jag sa bara brottning och ett bord över foten.. usch så social jag var, hahaha åtminstone med lillebror. Men lite dåligt samvete får man väl när man inte är och hälsar på så mkt eller rättare sagt träffar dom inte så mycket.


Nånå, nu ska jag strax se lite tv och sen hjälpa mamma med maten. adjö

Av Nathalie - 20 maj 2009 10:46

Jippie jag märker att det aldrig går som planerat.

Planen idag var att jag skulle vara med pelle, pappa och lars när dom skulle åka runt i lule, men pappa smsa imorse att dom blev fulla bilen alltså + två personer (Johan och Mats).


Så de blir nog bara att vara hemma för mig idag. Men mest troligt skulle dom komma och dricka kaffe här HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP, de ser ju ut som rena helvetet aja skitsamma så är de då man inte har en fungerande damsugare.

Vi får väl se hur de blir och när dom kommer om dom kommer.. jag har iaf väckt upp mamma för jag håller på att klättra på väggarna..

Jag har till och med hunnit vara ute med lady.


äsch nu ska jag ge mamma lite kaffe. hejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards