Alla inlägg under juni 2010

Av Nathalie - 11 juni 2010 00:22

Jag blev gode irriterad tidigare idag när jag försökte skriva ett inlägg och de it gick !!

Men nu går de, dagen har flytit på lite misstag när vi var till systemet men annars en trevlig dag med en road trip hem till lule och Lasange med sallad till middag.


När jag vaknade hade jag i princip ingen röst att prata med och de drev folk till vansinne, dom förstod inte mina charader alls ! men nu kan jag surra öronen av folk även om jag är hes och har lite ont i halsen.


Har nästan nyss duschat och märkte då att jag har ett stort blåmärke på höger ben, var de kommit ifrån är ett mysterium, men jag har ju som inte riktigt tänkt på vad och vad jag inte slagit i de senaste dagarna.


nå vilket som imorgon bär de av till stan sedan mot stugan, och väl på stugan så ska jag bara sitta och glo utan att bry mig om något speciellt. Mest troligt blir de att vara på stugan till söndag och sen efter de blir de hundvakt (tisdag) ... ajja jag orkar inte skriva något vettigare än så här så till alla som ska sova säger jag GODNATT OCH SOVGOTT

Av Nathalie - 9 juni 2010 22:47

Då var sista avsnittet i åttonde och sista säsongen av förhäxad avslutad.

Tog ett tag att ta sig igenom hela serien men de var de värt, för jag kommer ihåg då jag var yngre och satt fastklistrad vid tv:n bara för att se de.. Men sen gick tiden och jag kunde inte hålla koll på serien lika bra.


Så nu har jag äntligen sett hela allt och den serien är bra.


Idag kom jag från skogen, åkte till lillpite och hjälpte mormor baka, annars har jag inte gjort så mkt, haft dummmmmiz huvudvärk som säkert går över när jag har sovit.


Men men jag ids inte skriva något speciellt i kväll så sovgott

Av Nathalie - 8 juni 2010 19:49

Inatt sov jag åt helvete dåligt, hade någon sjuk drömmm som gjorde att jag skrek efter mamma (i drömmen, skrek inte i verkligahetena)..


Senare så bar de av till stan med Sara, Lars körde oss och väl inne i stan höll jag på att slå ihjäl mig i trappan inne i shopping. Vet inte varför jag snubblade över mina fötter men jag tog fast mig i räcket iaf så jag vrickade inte fötterna lr ramlade ner i trappen, däremot så föll min börs ner på andra våningen (där Gina varit) och eftersom dom flyttat butiken så var de stängt där nere..

Vi var tvungen att surra med bygg arbetarna och en ringde vaktmästaren (som inte hann komma), de roliga med de var att en av arbetarna sa de är ju bara att klättra förbi där nere men vi tyckte inte att någon skulle göra de så dom ramlar ner till nästa våning så den arbetarn gick, så kom de en annan som var yngre och gjorde precis som den andra snubben sa, så han klättrade in och hämta min börs..


Sara fick sig en klänning till fredag och när vi for till röda korset glömde jag nästan börsen i ett omklädnings rum så jasi två ggr idag höll börsen på att smita ifrån mig.


Vi har hjälpt mamma och samme att bära sängen i förrrrådet och sen bar de av till öjebyn, där har jag hunnit duscha och klä på mig och nu är jag i lugnet och roet i skogen.


Ha en bra kväll alla glada

Av Nathalie - 7 juni 2010 21:54

hahaha, kunde inte låta bli att skriva lite till ikväll iaf..

Två dagar i rad har jag skrattat nu (igår och idag).. för vi var nyss in till stan för sara skulle prata med Jessica osv vid norrbottens teatern och när sara pratade satt jag och lars i bilen och en parkbänk cyklade förbi.


Det är ganska knasigt att varje gång jag annars har haft de gode bra och parkbänken har skådats har det varit som ett "tecken" mot något, men inte dessa två ggr, jag tror inte de betyder lika mkt som det gjorde förr och de bevisar bara att tiden går och läker många sår samt att man växer varje år. :)


äsch har inget vettigare att säga så Godnatt ;D

Av Nathalie - 7 juni 2010 20:14

Jag har inget av intresse att dela med mig av idag.

Jag har just ätit middag och gott var det men de tog ett tag innan grillningen blev klar.


Jag fryser, är nog för att jag vilade före maten, och jag vilade för att jag mådde skit sen vi åkte bil frammmm och tillbaka från pite och överallt typ.


ojoj helt ointressanta fakta idag men idag är bara en sån där dag faktiskt.


Pontus, Denise, Lars, Mamma, Sara och Samme har ätit också och he blev inge topmodel tittande för lille pontus ville se djävulsrallyt.. alltså får man se på repris på söndag om man nu kommer i håg att de är då !


ajja ha en bra kväll

Av Nathalie - 6 juni 2010 21:52

Vi var in till stan för att se skaburbian collective och på vägen till stan såg jag ett syskon par jag inte sett på länge (S & S, parkbänk...) .. Komiskt nog så kände jag ingenting, förutom att yeeey gulliga människor.


Sen väl inne i stan när vi varit på willys så hade dom redan börjat spela ;D .. men vi fick höra en del iaf och jasi inte bästa spelningen av dom man varit på men de var ändå trevligt tycker jag, om man bortser från de irriterande ansiktena man såg hålla om varandra ( a&t ).


Denise, olivia och johanna var där med, samt andra kända ansikten och jasi jag har ingen aning om vad jag ska skriva mer faktiskt ;P så ha en bra kväll

Av Nathalie - 6 juni 2010 19:02

Lördagen flög förbi, jag var hos mormor och åt blodpalt !! .. var runt halva världen med halva släkten före de också.


Sen så for jag till skogen, och i skogen pyser klockan förbi fort även om man inte gör något speciellt.. Idag kom jag från skogen och direkt åkte jag hem hit till Lule och här har jag inte hunnit göra något speciellt, rengjort katt lådan och ätit typ.. suttit vid datorn är ju givet eftersom jag är ju här ;D


Ikväll så kommer S & L hit och om jag förstått de rätt så stannar dom till imorgon, men då verkar dom vilja ha tillbaka mig dit också   

men men en sak i tagen (som jag sa igår).


Denise är i sitt rum å lyssnar på musik, jonas var förbi tidigare för att lämna igen hennes moppe tydligen ;D hörde bara de plinga på dörrn men hörde it vem de var ^^ .. Mamma sitter vid datorn och är halv trötter och samme snarkar.

Dom alla har haft en tuff helg inte minst tuff natt i natt (ja kanske inte denise då men iaf)..


Men he blir väl att pysa till stan ;D och se skaburbian (wiee de var inte igår man såg dom inte)

Av Nathalie - 4 juni 2010 20:03

Dagen min startade lite skumt, vaknade av att Ylja skäller, naturligtvis var de för att hon hörde att någon kom och de var Eva och Magnus som kom hem. Klockan var strax före elva.


Jag har it suttit så mkt vid datorn idag faktiskt, när jag väl tog mig ut till mormor (kring tre, för att de var sovande människor som inte kunde köra mig) så hjälpte jag henne med Disk/sopning/torkning.

Skrev en handels lista åt henne och sen dök Sara, Thor och Lars upp så vi var och handla.


Vi har ätit och busat omkring, det blåser ute men ändå lyckades jag få med mig mormor på en promenad..

He händer it så mkt mer ikväll, men imorgon blir de Blodpalt och förhoppningsvis skogen ;P


men men jag ids its skriva mer.. ska se vad mormor gör

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards